www.lahteenoksa.comToteutuneita kursseja

Voit näiden kurssien sisällöistä koota ja tilata haluamasi sisältöisen kurssikokonaisuuden.

Rentoutus
Myönteinen ajattelu ja NLP
Oppiminen
Ravitsemus
Pyhyys
Kurssit naisille
Kursseja perheille, pareille, kyläyhteisöille
Muuta luovaa hauskaa


Rentoutus

Lepo!

Ihan lyhykäisistä (15 sekuntia) pikkuisen pidempiin (max. 15 minuuttia) keinoihin rentoutua kiireen keskellä. Mielikuvat, hengitys, silmien liikkeet. Innoitusta toisenlaisiin kahvi- ja tupakkataukoihin.

Naurujooga

Naurujooga kirvoittaa hoitavaa naurua ilman syytä. Meissä jokaisessa helisee helpottunut lapsen nauru, jonka valloilleen päästäminen parantaa syvältä. Takaisin alkuun

Myönteinen ajattelu ja NLP

Ilon psykologiaa

Keinoja, joilla tulet niin onnelliseksi, että melkein hävettää (muttei ihan). Englantilaisen psykoterapeutin, Robert Holdenin, kehittämän ilon psykologian sovellutuksia.

Onnellinen päivä

Milloin olit viimeksi koko päivän leikkisä ja onnellinen? Tänään siihen on jälleen mahdollisuus. Rentoutumista. Onnellisia ja iloisia tarinoita. Hyviä uutisia. Naurettavaa musiikkia. Hupsuja tapauksia. Riemupäiväkirjan avaaminen.

Uljas uusi vuosi

Miksi sinä olet olemassa? Mitä haluat jättää jälkeesi? Miten maailmasta tulee erilainen sinun ansiostasi? Vuoden selkeä suunta? Tavoitteittesi tukeva perusta? Löytöretki merkityksellisyyden lähteille ja takaisin.

Elämäntehtäväsi

Meillä jokaisella on ainutlaatuista annettavaa. Juuri siinä olemme itsekin onnellisimmillamme.
Löydä oma elämäntehtäväsi.

Majakkakurssi

Päivä niille, jotka haluavat hajanaisina lentelevät haluamisensa selkeiden tavoitteiden muotoon. Aarrekartat suuntaavat tajuntaasi toteuttamaan unelmasi Kurssilla tehdään kollaaseja, piirroksia, lauluja ja tansseja.

Juhlahumua

Elämänvaiheista elämän aiheeksi. Juhlat ja juhlallisuudet voimavarojen luojana ja tallettajana. Häät, lakkiaiset, erojuhlat, syntymäpäivät? Löydä omat seremoniasi, karnevaalisi, julistuksesi, pitosi. Juhlia ideoidaan kurssilaisten toiveiden mukaan.

Kielimieli

Asiat sanotaan niin kuin ne on. Vai päinvastoin? Opi menestymään ja onnistumaan elämässäsi sanojen avulla. Löydä viesteihisi luova sävy. Niin on mieli kuin on kieli. Tarjolla NLP:läisiä kielimalleja mielen iloksi.

Arvokas, uskomaton elämä

Mikä sinun elämässäsi on arvokasta? Kaipaako arvojärjestyksesi rukkausta? Ovatko uskomusjärjestelmäsi onnellisuutesi tiellä? Pari oivalluksen täytteistä päivää arvojen ja uskomusten parissa.

Aikamatka

Päivä niille, jotka haluavat oppia stressin hallintaa muuntelemalla aikakokemuksiaan. Kokonaisuus ajan hallitsijaksi aikoville.

Parantavat tarinat

Tarinat auttavat ja parantavat syvältä. Ne sopivat käytettäväksi yksityiselämässä, työpaikolla, koulutuksessa ja tietysti lasten kanssa. Kurssilla opitaan luomaan parantavia tarinoita ja käyttämään niitä monipuolisesti.

Ydinminä

Meissä jokaisessa on kohta, jossa näemme asioita laajemmin ja syvemmin. Tästä kohdasta ovat lähtöisin uudet ajatukset ja uudet teot. Tutkitaan omaa ydinminäkokemusta ja ilmaistaan sitä eri tavoin. Tämä auttaa sinua selkiinnyttämään tavoitteitasi ja asettamaan asioita tärkeysjärjestykseen. Ydinminäkokemuksessa voi myös levätä ja siitä voi ammentaa voimavaroja. Takaisin alkuun

Oppiminen

Aivojen ajokortti

Miten tunnistaa omimmat älykkyyden alueensa ja kehittää vähemmän tuttuja? Miten oppia omaksumaan uutta tietoa nopeasti ja luovasti? Miten parantaa muistia, saattaa mieli lepoon tai virkeäksi? Perustietoa aivoista ja aivojen käytöstä.

Oppimis- ja työskentelytyylit

Meillä jokaisella on ainutlaatuinen tapa oppia ja työskennellä. Tunnista oma tyylilajisi ja koe kasvavaa onnistumista niin oppimisessa kuin työskentelyssä.

Leikkivä oppiminen

Oppiminen voi olla suorastaan hillittömän hauskaa ja helppoa kunhan otamme leikkivän olemus-puolemme avuksi. Hilpeitä keinoja oppimisen tueksi. Takaisin alkuun

Ravitsemus

Sillä, mitä syöt on suuri vaikutus onnellisuuteesi ja psyykkiseen hyvinvointiisi. Seuraavilla kursseilla opit koostamaan ruokavaliosi parhaiten sinulle sopivaksi. Erityismieltymykset otetaan huomioon.

Ravintoa aivoille

Millaisesta ruoasta aivot pitävät? Millainen ruoka parantaa muistia? Mitä tiedetään ruoan ja onnellisuuden yhteyksistä? Viimeisimpiä havaintoja psyykkisten toimintojen ja ravinnon välisistä yhteyksistä.

Elävä ravinto

Elävä ravinto on kuumentamatointa kasvisruokaa, jonka rungon muodostavat hedelmät, hapatetut vihannekset, pähkinät ja idut sekä versot. Teoriaa ja ruoanlaittoa.

Kasvisruokaa

Mitä ottaa huomioon kasvisruokavaliota suunniteltaessa? Onko kriittisiä kohtia ja mitkä ne ovat? vinkkejä ja vastauksia kiperiin kysymyksiin. Takaisin alkuun

Pyhyydestä

Elämännäky - viikonloppukurssi etsijöille

Miksi olen olemassa? Mikä on minun elämäntehtäväni? Kurssilla siirrytään pukeutumista ja ruokailua myöten eri aikakaudelle, arkiminästä poikkeavaan hahmoon. Hahmo lähtee etsimään elämännäkyään intiaanien vanhaa rituaalia noudattaen. Viikonloppu hiljaisuudelle, luonnolle ja omalle sisäisyydelle.

Pyhä

Millaisia ovat henkilökohtaiset pyhyyskokemukset? Voiko niistä kertoa? Voiko niitä ilmaista? Kohtaamisia yli uskontorajojen.

Tulikävely

Tulikävely on ikiaikuinen seremonia, jonka tarkoituksena on nostattaa rohkeutta ja saada yhteys omaan voimaamme. Tiedät sydämessäsi jos tämä on sinua varten.

Primaali

Kokemukset omasta hedelmöitymisestä, ajasta kohdussa ja syntymästä ovat syvällisesti eheyttäviä, liikutusta ja rakkautta herättäviä. Primaali-viikonloppu on varmasti yksi elämäsi ihmeellisimmistä.

Valaistumisiin

Kun vastaat kokonaisen viikonlopun vain yhteen kysymykseen: ”Kerro minulle kuka sinä olet.”, voit kokea itsesi ihmeen suoraan ja kokonaisena. Takaisin alkuun

Kursseja erityisesti naisille

Lujuutta ja lempeyttä

Naisena sinun on erityisen tärkeää tunnistaa oikeutesi ja osata puolustaa niitä. Yhtä tärkeää on osata hoitaa ja hellitellä itseään. Kurssi jämäkkyys- ja hemmottelutaidoista. Erityisesti prinsessoiksi aikoville.

Myyttinen nainen

Jokaisessa naisessa on hiven Afroditea, ripaus Pohjan Akkaa ja hyppysellinen oman suvun legendaarisia hahmoja. Seikkailuja Mythoksen maailmoissa päivätajunnan tuolla puolen. Myyttityöskentelyä voi hyödyntää ongelmanratkaisussa, tuoteideoinnissa tai vaikkapa juhlien aiheissa. Kurssilaisille etsitään oma arkkityyppi. jota elävöitetään monin tavoin. Takaisin alkuun

Perheille, pariskunnille, kyläyhteisöille

Parisuhteen leikkikurssi

Miten ilotella rakkauden kuprujen kustannuksella? Tehdä kiukuttavista ristiriidoista huvituksen lähde? Leikin alkeita parisuhteessa piinatulle.

Halaamisiin

Halaaminen auttaa monenmoiseen, on terveellistä ja edullista. Tekee onnelliset päivät onnellisemmiksi ja kurjat päivät siedettäviksi. Halaamisen teoriaa ja käytännön harjoituksia.

Flirtti

Flirtti muuttaa arjen juhlaksi. Kaikkien ainutlaatuisuutta kannattaa päivittäin juhlia. Flirtin alkeet, joilla pääsee riittävän pitkälle…

Rakkautta

Rakkaus on tekoja. Kolme kolmen minuutin mittaista hetkeä päivässä minkä tahansa ihmissuhteen parantamiseksi. Läsnäolo, Kiintymyksen osoittamien, Arvonanto ja monta muuta.

Miten auttaa lasta?

Miten auttaa lasta kun perheessä on vaikeaa? Ohjelma muotoutuu osallistujien esiintuomien ongelmien mukaan. Lämmöllä, lempeydellä, huumorillakin. Vakavuutta unohtamatta.

Siksi kyläksi mikä olette

Kyläytymisen teoriaa ja käytäntöä. Tule tunnetuksi, tuetuksi, kumppaniksi. Yhteisöllisyyttä edistäviä ideoita kaikkien yhteyttä etsivien iloksi. Takaisin alkuun

Muuta luovaa hauskaa

Seitsemän meren seikkailut

Sukeltautumista symbolien maailmaan ja niiden käyttöön. Laulut, tanssi, musiikki, kuvat, draama.

Fengshui

Sisustuksellisia keinoja oman elämän parantamiseksi.
Takaisin alkuun

 

Voimaa, näkyä ja tukea sinulle toivoo

Meri
Sivun alkuun

”Autan sinua järjestämään elämäsi ja kotisi tavalla joka saa esiin sen, mikä Sinulle on kaikkein arvokkainta.” Meri

”"Meissä jokaisessa on kohta, josta näemme syvemmin ja laajemmin. Tuosta kohdasta ovat lähtöisin uudet ajatukset ja uudet teot."

Meri Lähteenoksa
050-337 9711